Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Kredietspotter

KredietspotterKredietSpotter probeert het maar eenvoudige maar vooral overzichtelijke website een duidelijk beeld van de leenmogelijkheden te geven. Consumenten kunnen door het invullen van diverse formulieren er al snel achter komen of zij wel of niet in aanmerking komen voor een lening bij KredietSpotter.

KredietSpotter, een bedrijf opgericht in 2011 en eigendom van Ster Krediet, heeft als doel haar klanten vooral niet aan het lijntje te houden maar juist duidelijkheid te verschaffen zodat klanten weten waar zij aan toe zijn. Net zoals veel andere kredietverstrekkers biedt Kredietspotter twee verschillende soorten leningen aan, namelijk doorlopend krediet en een persoonlijke lening.

Bij een persoonlijke lening van KredietSpotter is het vooral handig dat er ook voor korte termijn een lening afgesloten kan worden. Dus wanneer een wasmachine kapot gaat of de hond medicijnen nodig heeft, het is dus nog wel mogelijk is om voor korte tijd wat extra bestedingsruimte te krijgen. Deze persoonlijke leningen kennen een vaste rente en vooraf afgesproken looptijd. Zo weet de klant altijd waar hij aan toe is wanneer er een persoonlijke lening afgesloten wordt.

Direct een offerte aanvragen over meer informatie lezen over Kredietspotter?
Kredietspotter

Beoordeling Rente vanaf 4.5%!

Het afsluiten van een doorlopend krediet is bij KredietSpotter zeer gemakkelijk gemaakt. Na het invullen van enkele formulieren krijgt de klant al snel een leenvoorstel toegestuurd. Een doorlopend krediet kent in tegenstelling tot een persoonlijke lening lagere rentetarieven en de mogelijkheid om voortijdig boetevrij af te lossen. Tevens is een variabele rente en looptijd van toepassing. Op deze manier is het voor consumenten mogelijk om altijd net wat extra geld achter de hand te hebben.

Doordat Kredietspotter er alles aan doet om voor de klant de meest voordelige lening te 'spotten', zijn de rentetarieven bij KredietSpotter ook in vergelijking met veel andere kredietverstrekkers relatief laag. Door op een ingenieuze manier te werk te gaan lukt het KredietSpotter om zulke scherpe rentetarieven aan te bieden. Dit is een van de manieren waarop KredietSpotter probeert bij te dragen aan een transparantere kredietmarkt.

KredietSpotter wil haar klanten graag een oplossing bieden die het best bij de huidige situatie van de klant past. Of het nu om een tijdelijke verbouwing of een nieuwe auto gaat, KredietSpotter biedt al haar klanten de scherpste rentetarieven. Doordat KredietSpotter over een groot aantal ervaren financieel adviseurs beschikt kan zij verantwoordelijke leningen verstrekken die ook voor de klant perspectief biedt.

Natuurlijk kost het lenen van geld altijd geld, maar Kredietspotter doet er alles aan om dit voor lenend Nederland zo goedkoop mogelijk te maken.

We hebben 1 recensie(s) gevonden voor Kredietspotter.

Over Kredietspotter

Toen ik geld lenen wou kwam ik via jullie website bij Kredietspotter terecht. Ik werd keurig en snel geholpen, na diverse offertes en belletjes heb ik uiteindelijk de meest voordelige lening afgesloten en dit was inderdaad bij Kredietspotter. Ik verwacht ook geen problemen tijdens onze aflostijd (5 jaar). 4 sterren beoordeling

Geschreven op 02.02.16
4/5 sterren
Kredietspotter

Deze kredietverstrekker scoort 4/5 gebasseerd op 1 recensie.

Schrijf een recensie voor Kredietspotter

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.