Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Nationale Nederlanden

Nationale NederlandenNationale Nederlanden maakt het voor starters en gezinnen gemakkelijk om een doorlopende lening af te sluiten. Bij traditionele leningen ontvang je direct een groot bedrag, maar bij een doorlopend krediet kun je zelf geld opnemen wanneer je wilt. In het product van Nationale Nederlanden krijg je dus ook deze voorwaarden, pas wanneer je een bepaald bedrag opneemt van de kredietrekening die de verstrekker voor je heeft vrijgesteld dan zul je hierover rente betalen.

Het is dus een ideale manier om weinig te lenen en hierdoor dus ook weinig te betalen, maar op momenten dat je wat meer financiële middelen hebt kun je hier altijd toegang tot krijgen.


Deze aanbieder is niet langer beschikbaar via onze website!

Klik hier om al onze aanbieders te bekijken!

Eerst lenen, dan betalen
Nationale Nederlanden richt zich met het doorlopend krediet vooral op stellen die een nieuw huis kopen of op gezinnen die bijvoorbeeld een verbouwing willen laten verrichten. Bij het doorlopend krediet van NN sta je altijd open om een bedrag op te nemen. Het krediet begint standaard bij 2.500 euro, maar u kunt een krediet tot maximaal 50.000 euro afsluiten bij de kredietverstrekker.Een van de grote voordelen van een krediet bij Nationale Nederlanden is toch wel de looptijd, deze kun je namelijk zelf aangeven. Als je verwacht over de komende 10 jaar regelmatig wat nodig te hebben dan kun je aangeven dat je het doorlopend krediet voor 10 jaar wilt open hebben staan. Hierna kun je ook aangeven binnen welke periode je het geleende krediet terug gaat betalen.

Wat zijn de kosten?
Bij het doorlopend krediet van Nationale Nederlanden betaal je iedere maand rente over het bedrag dat je opgenomen hebt. Het is hierbij belangrijk om te weten dat je uitsluitend rente betaalt over het bedrag dat je bij de kredietverstrekker opneemt. Nationale NederlandenWanneer het doorlopend krediet een limiet van 50.000 euro heeft en je neemt maar 5.000 euro op dan zul je dus niet over de 50.000 euro rente en aflossing betalen maar slechts over de 5.000 euro. Dit is een prima manier om te voorkomen dat je in één keer te veel leent.

Uniek bij Nationale Nederlanden is de vrije keuze in de hoogte van de rente. Je mag namelijk zelf aangeven hoeveel rente je over het krediet wilt betalen. Zo sta je zelf helemaal vrij in de hoogte van het bedrag dat iedere maand afgelost moet worden. Bij lagere rentes komen wel andere voorwaarden kijken, lees daarom altijd goed de Algemene Voorwaarden voordat je het contract ondertekent.

Je kunt bij Nationale Nederlanden kiezen voor een rente van 1,0%, 1,5%, 2% of 2,5%. Deze rente wordt doorberekend op het bedrag dat je uit het doorlopend krediet hebt opgenomen. Bij 1,0% en 1,5% rente betaal je in veel gevallen nog wel extra kosten, bijvoorbeeld voor het afsluiten van de lening.

Voordelen van Nationale Nederlanden
Stel zelf de looptijd in
Bepaal zelf het rentepercentage
Geld opnemen en aflossen wanneer jij wilt
Automatische maandelijkse aflossing
Alleen rente betalen over wat je geleend hebt

Er zijn geen beoordelingen gevonden voor Nationale Nederlanden.

Schrijf een recensie voor Nationale Nederlanden

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.