Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen bij de Nederlandse Krediet Maatschappij gaat wat anders in zijn werk dan wat veel mensen gewend zijn. Want waar vrijwel alle kredietverstrekkers hoge afsluit- en advieskosten vragen, doet de Nederlandse Kredietmaatschappij dit niet. Het is bij de Nederlandse Kredietmaatschappij mogelijk om online zelf eenvoudig en snel een lening af te sluiten. Door middel van een handige online tool kunnen consumenten zien hoeveel zij zelf kunnen lenen. Zo is het mogelijk om simpel en snel te achterhalen wat er geleend kan worden.

Aanbod De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt acht verschillende producten aan. Ten eerste kan er een keuze gemaakt worden tussen drie verschillende standaard leenvormen. Deze standaard leenvormen zijn het doorlopend krediet, persoonlijke lening en combinatie krediet. Combinatie krediet is de unieke combinatie van de voordelen van een persoonlijke lening en die van het doorlopend krediet.

Als een van de weinige aanbieders van deze combinatie in de kredietmarkt, is de Nederlandse Krediet Maatschappij een gevestigde kredietverstrekker geworden. Voor eigen huis bezitters zijn er ook diverse interessante leenvormen te vinden. Namelijk het verbouwingskrediet en het WOZ krediet. De voordelen van deze leenvormen zijn vooral de aantrekkelijke voorwaarden zoals het scherpe rentetarief en de mogelijkheid tot boetevrije aflossingen.

Deze aanbieder is niet langer beschikbaar via onze website!

Klik hier om al onze aanbieders te bekijken!

Ten slotte is het mogelijk om een aangepast doorlopend krediet of persoonlijke lening voor de oudere bevolking af te sluiten. Consumenten van boven de 60 jaar kunnen bij de Nederlandse Krediet Maatschappij voor een van deze twee producten terecht. De Nederlandse Krediet Maatschappij biedt ook als enige online kredietverstrekker een overlijdensrisicoverzekering af met zeer interessante voordelen. Zo is de premie laag en is de verzekering maandelijks opzegbaar.

Voor wie is een lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij?

Ook voor ondernemers is het mogelijk om een lening bij de Nederlandse Kredietmaatschappij af te sluiten. Het is namelijk als zelfstandig ondernemer van bijvoorbeeld een eenmanszaak, BV of VOF niet altijd even gemakkelijk om een lening af te sluiten. Vaak krijgen ondernemers niet de juiste oplossing aangeboden om tot een lening over te gaan. Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij is dit echter wel mogelijk. Voor particulieren momenteel wel én ook niet in loondienst en dus ook ondernemers. Voor ondernemers is de afname van een persoonlijke lening of doorlopend krediet mogelijk.

Waarom is een lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij goedkoper?

De leningen van de Nederlandse Kredietmaatschappij zijn zoveel goedkoper omdat er dus geen hoge advies-, annulerings- en afsluitkosten in rekening worden gebracht. Daardoor zijn zij vrijwel voor al haar producten de goedkoopste kredietverstrekker. Omdat de Nederlandse Kredietmaatschappij van mening is dat kredietverstrekkers transparant moeten zijn, geven zij ook volledige openheid van zaken over waar zij dan wel geld aan verdiend. Deze winst zit vooral in de provisie die zij van de bank krijgt wanneer er een krediet wordt afgesloten.

Deze provisie is afhankelijk van de hoogte van de lening, de aanbieder, de rente en het specifieke product. Consumenten die op zoek zijn naar een tijdelijke persoonlijke lening of doorlopend krediet kunnen dus bij de Nederlandse Kredietmaatschappij voor de scherpste tarieven terecht. De kosten lijken in eerste instantie waarschijnlijk wat hoger dan verwacht, maar daarbij moet wel in acht worden genomen dat er geen annulerings-, afsluit- en advieskosten betaald hoeven te worden.

We hebben 2 recensie(s) gevonden voor De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Over De Nederlandse Kredietmaatschappij

Lastige acceptatie! Daar waar ik bij andere kredietverstrekkers gemakkelijk een offerte kreeg met duidelijke prijzen was het bij de Nederlandse Kredietmaatschappij een stuk lastiger. Ze waren het niet helemaal eens met mijn financiele situatie en wouden daardoor geen offerte uitgeven, terwijl andere bedrijven dat wel deden. Raar?

2 sterren beoordeling

Geschreven op 02.02.16
2/5 sterren
Over De Nederlandse Kredietmaatschappij

Netjes en correct afgehandeld. Onder andere via deze site maar ook via bijvoorbeeld Independer offertes aangevraagd. Na een korte verwerkingstijd kwam De Nederlandse Kredietmaatschappij met het beste aanbod en daar zijn wij op in gegaan. Tot dusver geen spijt van gehad, geen woekerrentes e.d. Moet wel toegeven dat wij een persoonlijke lening hebben en hierbij de rente vast staat. 4 sterren beoordeling

Geschreven op 01.06.16
4/5 sterren
De Nederlandse Kredietmaatschappij

Deze kredietverstrekker scoort 3/5 gebasseerd op 2 recensies.

Schrijf een recensie voor De Nederlandse Kredietmaatschappij

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.