Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Findio

FindioIn een wereld die continue evolueert en opportuniteiten zich razendsnel aanbieden is het vaak van belang om snel over extra financiële middelen te kunnen beschikken. Dat is echter niet altijd even eenvoudig, zeker niet wanneer we richting het eind van de maand gaan en er nog een aantal openstaande facturen dienen te worden betaald. Gelukkig is er Findio, een online kredietverstrekker die er naar eigen zeggen voor zorgt dat je in de meest uiteenlopende omstandigheden snel en eenvoudig over extra financiële middelen kan beschikken. Ben jij ook op zoek naar een mogelijkheid om snel een lening af te kunnen sluiten en wil je daarom graag ontdekken wat Findio ook voor jou kan betekenen? Wij hebben de sterke en eventuele, minder sterke punten van deze online kredietverstrekker alvast even voor jou op een rijtje gezet.

Deze aanbieder is niet langer beschikbaar via onze website!

Klik hier om al onze aanbieders te bekijken!

Een lening van 5.000 tot 75.000 euro

Laat ons in eerste instantie even kijken naar de bedragen die geleend kunnen worden. Je kan er als potentiële kredietnemer bij Findio voor kiezen om een lening af te sluiten die is gelegen tussen de 5.000 en 75.000 euro. Dit biedt een zeer ruime marge waardoor mensen er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om geld te lenen voor het aanschaffen van een auto, voor het uitvoeren van verbouwingen aan hun woning en ga zo maar door. Belangrijk is wel om er rekening mee te houden dat de mogelijke looptijd van de kredietovereenkomst sterk afhankelijk is van het bedrag dat wordt geleend, althans indien je de keuze maakt om een doorlopend krediet bij Findio af te sluiten. Hierover later in deze review meer.

Keuze uit twee verschillende kredietvormen

Findio biedt haar kredietnemers de mogelijkheid aan om een keuze te maken tussen het afsluiten van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. De persoonlijke lening wordt steeds aangeboden over een maximale termijn van 72 maanden en beschikt bijgevolg over een vaste einddatum. Kenmerkend voor een persoonlijke lening is dat er geen afbetaalde bedragen meer kunnen worden opgevraagd. Dat is wel zo wanneer je er voor kiest om een doorlopend krediet aan te vragen bij Findio. Een dergelijke kredietvorm is dan wel iets duurder, ze biedt je wel precies die vrijheid die je vaak in een krediet zoekt. De looptijden van een doorlopend krediet bij Findio zijn bovendien sterk uiteenlopend.

Duur van de kredietovereenkomst

Bovenstaande brengt ons rechtstreeks bij de duur van een kredietovereenkomst die kan worden afgesloten bij Findio. Zoals reeds aangegeven is deze voor de persoonlijke lening altijd vastgesteld op een termijn van 72 maanden. Dit geldt voor alle bedragen die door middel van dit krediet bij Findio worden geleend. Kies je er voor om gebruik te maken van een doorlopend krediet in plaats van een persoonlijke lening? In dat geval kan de looptijd afhankelijk van het gekozen kredietbedrag variëren van 56 tot 59 maanden. De vrij lange looptijd van de verschillende kredietovereenkomsten zorgt er in ieder geval voor dat je als kredietnemer bij Findio doorgaans over meer dan voldoende mogelijkheden beschikt om in alle comfort en zonder potentiële problemen je lening af te betalen.

Interessante kostenpercentages

Findio biedt haar kredietnemers de mogelijkheid om volledig online een krediet af te sluiten zonder advies. Deze manier van werken zorgt er voor dat de kosten op een lening die via deze kredietverstrekker wordt afgesloten vrij laag kunnen worden gehouden. De kosten variëren dan ook van 4,5 tot 6,6 procent op jaarbasis. Voor mensen die op zoek zijn naar een relatief eenvoudige mogelijkheid om snel een vrij aanzienlijk bedrag te kunnen lenen is het dan ook zeker en vast de moeite waard om even de mogelijkheden van de online kredietverstrekker Findio te ontdekken.

Bijzonder gebruiksvriendelijk

Het feit dat het krediet volledig online via de website van Findio kan worden afgesloten en alle vereiste stukken digitaal kunnen worden aangeleverd zorgt er voor dat er niet alleen zeer efficiënt, maar ook op erg gebruiksvriendelijke wijze kan worden gewerkt. Dit heeft als gevolg dat werkelijk iedereen moeiteloos een lening kan afsluiten bij Findio en het geld na toekenning van het krediet ook nog eens zeer snel naar je bankrekening zal worden overgemaakt.

Een betrouwbare, interessante online kredietverstrekker

Doorheen deze review is duidelijk geworden dat de dienstverlening van Findio heel wat mensen kan helpen die op zoek zijn naar extra financiële middelen. Of je nu van plan bent om een auto te kopen of je enkele noodzakelijke verbouwingen wenst uit te laten voeren, in al deze gevallen is het mogelijk om vrij eenvoudig en snel een online lening bij Findio af te sluiten. De bedragen die geleend kunnen worden zijn normaal vrij toereikend en bovendien worden de kosten relatief scherp gehouden. Hou daarbij ook nog eens rekening met de mogelijkheid om een keuze te kunnen maken tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet en je beschikt direct over verschillende prima redenen om er voor te kiezen om een beroep te doen op de diensten van Findio.

We hebben 1 recensie(s) gevonden voor Findio.

Over Findio

Na diverse offertes aangevraagd te hebben toch blij verrast met findio. Net weer even wat anders en klantvriendelijker dan de gemiddelde sites zoals afab ed. UIteindelijk via dit bedrijf een krediet afgesloten voor in mijn ogen een zeer goede prijs. Altijd aan te raden om ook hier even een offerte aan te vragen en ermee in gesprek te gaan.... 5 sterren beoordeling

Geschreven op 22.02.17
5/5 sterren
Findio

Deze kredietverstrekker scoort 5/5 gebasseerd op 1 recensie.

Schrijf een recensie voor Findio

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.