Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Lening aan noodlijdend Griekenland is nog niet definitief

Lening aan noodlijdend Griekenland is nog niet definitief
De leen overeenkomst van de eurolanden voor het noodlijdende Griekenland is niet niet definitief. De kamer zal zich eerst moeten buigen over de voor- en nadelen van deze lening en of deze wel verantwoord is voor de financiele positie van Europa. In de overeenkomst staat dat er 30 miljard euro geleend gaat worden aan het land waarvan 5.9% door Nederland, dat is maximaal 1.8 miljard euro.

De lening sluit aan op het Internationale Monetair Fonds en de lening zal voor 3 jaren staan. Het totale bedrag zal volgend jaar en het jaar erna vast gesteld moeten worden. Zondag was er een spoedoverleg over de details van de betreffende lening en de condities van de lening echter bestaat er nog wantrouwen over de financiele markt in Griekenland, de oplopende rente en of het land ooit de lening terug kan betalen.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.