Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Landen lenen onderling niet meer.

Landen lenen onderling niet meer.
Omdat er nog steeds in een instorting dreigt vanwege de lage euro en problemen binnen de Europese Unie met bijvoorbeeld Griekenland heeft de Europese unie een noodpakket in het leven geroepen waar 750 miljard euro in word gestopt. De unie wil nu stappen ondernemen omdat het te lang heeft geduurd voordat Griekenland geholpen werd, Griekenland heeft een lening gekregen van tientallen miljarden euro's. Het noodfonds kan landen tijdelijk steun geven door geld te lenen, dit kan sneller gebeuren en zonder uitgebreid overleg zoals het bij Griekenland het geval was.

Diverse Europese Banken willen elkaar geen geld meer lenen omdat ze bang zijn dat ze het geld niet meer terug zien. In plaats van het geld aan elkaar uit te lenen stoppen ze het liever in de Europese bank, een slechte zaak vinden diverse financieel analisten. Het noodpakket moet de euro weer sterker maken, deze heeft deze week een historisch lage waarde aangetikt.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.