Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Lening griekenland rond

Lening griekenland rond
Na veel besprekingen en overleg is het dan eindelijk klaar, de EU en het IMF lenen maarliefst 110 miljard euro verdeeld over 3 jaar aan het noodlijdende Griekenland. 6 eurolanden doen mee aan de lening en leveren een totaal van 80 miljard en de rest wordt aangevuld door het IMF. Duitsland levert de grootste bijdrage, Nederland levert een "kleine" 5 miljard euro ter lening. Griekenland zit diep in de problemen, aldus diverse financiele kenners. Het land heeft een aantal zware maatregelen getroffen om geld te besparen en de staatskas weer aan te vullen maar stootte op bijzonder veel kritiek van de bevolking. De bevolking is zelfs woest de straat op gegaan en er zijn rellen opgetreden, de bewoners willen niet opdraaien voor de slechte bedrijfsvoering van de staat. Met het geld wat er aan Griekenland geleend wordt moet het land investeren in meer banen, en ervoor zorgen dat er meer inkomens in de staatskas terecht komen.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.