Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Italiaanse maffia verstrekt meer leningen

Italiaanse maffia verstrekt meer leningen
Steeds meer mensen hebben het financieel moeilijk, om rond te kunnen komen naast hun inkomen zijn er andere middelen nodig. Banken en kredietverstrekkers lenen niet of doen dit tegen zeer hoge rente percentages welke niemand kan ophoesten. Toch hebben veel ondernemers en particulieren geld nodig om te kunnen leven en rondkomen. Ze gaan dan [link=/geld-lenen-tips.php/]geld lenen[/link] wat ze bij de banken niet kunnen krijgen, de maffia in Italie verstrekt daarom leningen aan mensen en ondernemers welke niet geregistreerd zijn. Naar verluit blijkt de Maffia ongeveer 13 miljard euro aan leningen uit te geven aan diverse mensen welke in nood zijn. Deze leningen worden allemaal tegen woeker percentages uitgegeven. De maffia welke krediet verstrekt aan particulieren blijkt groter te zijn als verwacht.

Diverse overheidsinstellingen hebben onderzoek gedaan naar de leningen die de maffia in het zuiden van het land uitgeven. Zo is ook gebleken dat het eigenlijk het grootste bedrijf van het land is met een omzet van ongeveer 135 miljard euro. Dit bedrag wordt geschat door onder andere de leningen en ander krediet wat door het illegale circuit wordt verleend. Vaak is de maffia actief in veel dorpen en steden waar ze ook pizzo vragen, dit is een lokale benaming voor beschermgeld.

Binnenlandse Zaken uit Rome heeft het rapport vrijgegeven aan een aantal kranten. Deze hebben de leningen vergeleken met normale rente percentages. Deze percentages blijken veel hoger te zijn dan normale leningen. Veel consumenten sluiten een lening af maar beseffen niet dat deze woeker percentages het probleem in financieel oogpunt nog erger kan maken.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.