Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

FC Twente wilt geld lenen van gemeente

FC Twente wilt geld lenen van gemeente
Nu FC Twente landskampioen is wordt het tijd voor diverse uitbreidingen aan het station. Hier is geld voor nodig, het stadion wil van 24 duizend naar maar liefst 32 duizend plaatsen. Om dit voor elkaar te krijgen dient er een extra ring geplaatst te worden. Hiervoor moet de club geld lenen van de gemeente want dit is niet in kas. Er is al eerder geld geleend, dit was in 2007 en de lening bedroeg maar liefst 20 miljoen euro. Dit geld was toen nodig om investeringen te doen in opleidingen en aankopen van nieuwe spelers.

FC Twente zal binnenkort in de Champions League gaan spelen, dit kan een hoop geld op leveren. De uitbreiding van het stadion is hierdoor ook noodzakelijk. De vorige lening had enkele voorwaarden welke onder andere waren dat elke transfer boven de miljoen euro de openstaande [link=/leningen.php/]lening[/link] vervroegd afgelost moet worden. In totaal heeft FC Twente van de lening nu ongeveer 4 miljoen euro terugbetaald. Dit bedrag willen zij nogmaals lenen om het stadion mee uit te breiden en zo extra inkomsten te genereren.

Het b en w zal de beslissing gaan maken of de lening uitgegeven zal worden. Naast het lenen van geld doet de club mee aan tal van andere mogelijkheden voor extra inkomsten. Zo worden er ruimtes in het stadion verhuurt voor bijeenkomsten. Al deze inkomsten zullen meehelpen met het uitbreiden van de Grolsch veste. Nieuwe voorwaarden van de [link=/leningen.php/]lening[/link] zouden onder andere zijn dat de club maatschappelijk meer betrokken wordt.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.