Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Spaarders laten veel geld liggen

Spaarders laten veel geld liggen
Steeds meer mensen gaan sparen in plaats van lenen, het is financieel mogelijk om wat geld opzij te zetten. Veel mensen hadden niet de mogelijkheid om over 2009 veel geld te sparen, in veel gevallen werd er ook nog een lening afgesloten om normale uitgaven te blijven doen. Mede door de crisis zijn mensen sneller geneigd om geld aan de kant te zetten, dit omdat ze het sparen van geld zien om later eventueel bij te springen in de normale uitgaven. Bij een crisis kan het gebeuren dat iemand werkloos raakt, met wat geld achter de hand kunt u financieel uw normale uitgaven blijven doen.

Nadat 2009 een dieptepunt was in het Nederlands spaartegoed hebben consumenten weer veel vertrouwen gekregen in banken. In het begin van dit jaar kwam er maar liefst 1.1 Miljard Euro per maand bij aan spaartegoed bij Nederlandse banken. Geld [link=/sparen.php/]sparen[/link] loont, veel mensen zetten hun loon op een normale spaarrekening. Het sparen van dit geld levert op een normale spaarrekening een zeer laag rentepercentage op. Er zijn tal van mogelijkheden om het meeste rendement uit uw krediet te halen.

Geld sparen heeft vele voordelen, geniet van het beste rentepercentage wanneer u het geld voor een langere tijd vast zet bij een bank. Deze rentepercentages kunnen flink stijgen. Houdt er wel rekening mee tot welk bedrag u van plan bent te gaan [link=/sparen.php/]sparen[/link]. De bankgarantie die de overheid geeft loopt maar tot 100.000 Euro. Wij adviseren daarom om het geld dat u gaat sparen te spreiden over verschillende banken en of spaarfondsen.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.