Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Banken uit Engeland worden gedreven geld uit te lenen

Banken uit Engeland worden gedreven geld uit te lenen
Mede door de torenhoge bonussen die worden weggegeven in het bankiersleven stimuleert de Britse overheid om banken zoveel mogelijk geld uit te lenen. Als er geen leningen worden uitgegeven maar het geld gaat naar een bankier heeft de Britse economie hier niet veel aan. Indien een bank leningen uit geeft kan men ook concluderen dat het financieel gezond is. Op zeer korte termijn komen alle grote banken uit Engeland met hun cijfers naar voren, hier zal uit geconcludeerd worden of een bank gezond is. De leningen die uitgegeven zullen worden zal de winst bevatten welke een bank heeft geboekt in het jaar.

De overheid gaat er van uit dat de Britse banken hun plichten erkennen, door winsten uit te keren aan top bankiers zal het de economie nooit stimuleren om te groeien. Mede door geld te lenen aan bedrijven welke grote investeringen willen gaan doen zullen er meer kansen komen voor een betere en stabielere economie. Vooral werkgelegenheid zal dan flink stijgen waardoor het werkloosheidspercentage zal dalen. Leningen welke worden uitgegeven door banken kunnen ook een bank een positieve puls geven door middel van de rente die er geheven wordt op een lening.

Vele Britse banken willen de bonussen afschaffen en dit geld investeren in projecten om zo snel mogelijk uit de kredietcrisis te komen. Vooral kleine bedrijven krijgen door dit soort leningen meer kans op de markt omdat het budget wat kan worden gebruikt aanzienlijk groter wordt door nieuwe leningen. In vele landen worden er al diverse maatregelen genomen om de hoge bonussen van bankiers terug te dringen.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.