Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen voor lage btw verbouwing

Geld lenen voor lage btw verbouwing
Wanneer u van plan bent om uw huis te verbouwen is dit een uitstekende tijd, badkamer dakkapel of keuken het is allemaal mogelijk. Minister de Jager heeft tijdelijk het BTW op het arbeidsloon verlaagd naar 6 procent, dit betekend dat de kosten voor u ongeveer 11 procent lager uitvallen dan normaal. Geld lenen voor een verbouwing is in deze tijd daarom erg verstandig, dit is een regeling door de minister om de zware economische crisis in de bouw tegen te gaan, er worden steeds minder huizen verkocht. Diverse aannemers zijn gedwongen om mensen te ontslaan en of geld te lenen om te de crisis te kunnen verslaan.

Mensen sluiten minder snel een hypotheek of lening af doordat ze eerst hun oude huis willen verkopen, dubbele maandlasten komt in deze tijd niet uit waardoor mensen er sneller voor kiezen om het huis te verbouwen dan te verhuizen. Het lenen van geld is in veel gevallen voordeliger dan wanneer er een nieuwe hypotheek wordt afgesloten, de waarde van uw huis zal ook aanzienlijk stijgen wanneer u kiest voor een verbouwing. De regeling voor het btw tarief geldt vanaf 1 oktober 2010, de einddatum is 1 juli 2011.

Indien u geen [link=/leningen.php/]lening[/link] maar een hypotheek wilt afsluiten voor een nieuw huis dan blijft het nog wel mogelijk om de dubbele rente volledig af te trekken. Deze regeling blijft staat om de huizenmarkt te stimuleren, mensen zien vaak van het kopen van een huis af doordat de maandlasten eenmaal veel te hoog worden wanneer er hypotheek betaald moet worden voor 2 huizen.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.