Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen voor verbouwing

Geld lenen voor verbouwing
Tegenwoordig kan men in sommige gevallen beter een huis verbouwen dan er een te kopen. Dit komt doordat banken moeilijker een hypotheek uitgeven wanneer het oude huis nog niet verkocht is. Dit komt doordat in veel gevallen de maandlasten van 2 hypotheken te hoog zijn waardoor deze niet meer betaald kunnen worden. Mensen lenen geld om een huis te verbouwen in plaats van te verhuizen, er zijn hier speciale regels aan verbonden welke in uw voordeel kunnen werken. Zo is het mogelijk om de gehele rente van de lening af te trekken mits deze binnen 6 maanden na uitgeven van de lening compleet is geïnvesteerd aan de verbouwing.

Aan dit [link=/belasting.php/]belastingvoordeel[/link] zijn ook andere voorwaarden verbonden, zo moet de lening binnen de 6 maanden besteed worden en aangetoond kunnen worden. Is het bedrag van de lening niet geheel besteed aan de verbouwing dan kunt u alleen het bedrag wat daar wel voor is gebruikt aftrekken van uw inkomstenbelasting. Het komt er nu op neer dat huurders en starters geld lenen om een koophuis te kopen dit in tegenstelling tot bestaande woningeigenaren. Dit komt doordat deze de vaste lasten voor een hypotheek of lening nog niet hebben. Banken zijn zeer onzeker als het gaat om dubbele hypotheken, hier is een hoog maandelijks inkomen nodig. Mede door het verkopen van een bestaand huis is het mogelijk om direct een woning te kopen doordat er dan geen last is van dubbele maandlasten. Vooral het geld lenen voor opknaphuizen blijft laag doordat deze huizen langere tijd nodig hebben om woonbaar te maken.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.