Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Het is een goede tijd om geld te lenen

Het is een goede tijd om geld te lenen
Mede door de economische crisis worden er door de ECB kredieten verstrekt aan banken tegen zeer aantrekkelijke rentepercentages. Doordat veel banken nu op een redelijk goedkope manier aan geld kunnen komen is het ook mogelijk om sterk te concurreren tegen andere banken en kredietverstrekkers. Er wordt net zo veel winst behaalt per lening terwijl de maandlasten voor de klant stukken lager ligt dan twee jaar geleden. Veel van de leningen die worden uitgegeven worden opgevangen door het spaargeld wat mensen op hun bank laten staan, vaak is dit niet genoeg waardoor banken extra geld lenen van de ECB. Hypotheken en leningen kunnen hierdoor tegen een zeer aantrekkelijke rente worden afgesloten zodat de maandlasten betaalbaar blijven.

In veel gevallen is het bij de leningen mogelijk om de rente vast te laten zetten, het is dan mogelijk om langere tijd te profiteren van een lage rente. Wanneer het ECB de kredieten verstrekt tegen hogere percentages zullen banken dit niet meer kunnen betalen. Door op deze manier het kosten laag te behouden zal dit de Europese economie stimuleren. Niet in alle gevallen wordt de rente ook doorberekend aan particulieren of bedrijven. De lening blijft daarom tegen een hoog percentage staan, de maandlasten zijn hoger echter de winst voor de bank is velen malen hoger.

Veel mensen zijn juist in deze periode enorm veel [link=/vrijblijvende-offerte.php/]offertes aanvragen[/link] om zo de goedkoopste aanbieder te vinden tegen de aantrekkelijkste rente en looptijd. Het geld lenen bij kredietverstrekkers is in veel gevallen tegen veel aantrekkelijkere voorwaarden doordat het ECB goedkoop geld verstrekt.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.