Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

KPN wilt geld lenen voor glasvezel

KPN wilt geld lenen voor glasvezel
Nadat KPN plannen heeft gemaakt samen met Reggefiber is er misschien toch een doorbraak in Nederland voor Glasvezel. Glasvezel in Nederland wordt gezien als de toekomst voor het internet. KPN wilt samen met Reggefiber in 33 Nederlandse steden. Om dit mogelijk te maken dient er een nieuwe lening te worden afgesloten. Er is contact geweest met diverse banken welke deze [link=/leningen.php/]leningen[/link] willen gaan uitgeven. Het resterende bedrag wordt geleend van de ECB tegen goede voorwaarden. De lening zal ongeveer 130 miljoen Euro gaan bedragen. De banken gaan akkoord zodra de ECB het teken geeft dat de lening wordt uitgegeven. Mede doordat het geld zal worden gebruikt voor een betere infrastructuur voor het internet in Nederland heeft geholpen bij de beslissing voor het uitgeven van de lening.

Er wordt meer druk op KPN gezet doordat diverse andere kabelmaatschappijen al een overstap hebben gemaakt naar Docsis 3 wat flink sneller is. De lening zal gebruikt worden voor een landelijke aanleg van fiber, de 33 steden waar het om gaat zijn nog niet bekend gemaakt. Wel zijn er al diverse prijzen bekend geworden die het zeer aantrekkelijk maken om over te stappen op fiber. De lening van het ECB zal naar verluit een laag rentepercentage hebben omdat het geld goed wordt geinversteerd.

Het geld dat KPN leent van de banken zal aanzienlijk minder zijn dan het geld wat bij het ECB vandaan komt. Dit geld wordt tegen een hoger rentepercentage geleend omdat dit van de Nederlandse markt af komt. Reggefiber heeft een samenwerkingsverband met het oude staatsbedrijf doordat 41 procent van de aandelen in handen is van KPN.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.