Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Nog steeds veel vraag voor startersleningen

Nog steeds veel vraag voor startersleningen
Voorheen werd deze startersleningen door de overheid aan starters op de woningmarkt uitgegeven, het is een extra lening welke bovenop de normale hypotheek komt. Deze lening heeft zeer gunstige voorwaarden zoals een laag rentepercentage en een lange looptijd om de kosten per maand te beperken. Er is meestal een maximum aan een hypotheek per persoon, dit maakt het voor veel mensen moeilijk om een huis te kopen. Deze starters [link=/leningen.php/]leningen[/link] vullen het gat tussen het huis en de hypotheek. Hierdoor wordt de huizenmarkt gestimuleerd en zullen er meer nieuwbouwhuizen gebouwd gaan worden wat veel voordelen met zich meebrengt. Enige tijd geleden is in Den Haag bekend gemaakt dat het subsidie potje voor deze leningen op is.

Om toch de woningmarkt te kunnen blijven stimuleren voor starters hebben veel gemeenten in Nederland zelf ondernomen om deze extra lening uit te geven, er is nog steeds veel vraag naar omdat het vaak het laatste steuntje in de rug is wat mensen doet leiden tot het kopen van een woning. Ook de gemeenten welke meedoen aan het project raken kort aan geld. Er is een bepaald bedrag beschikbaar gesteld wat voor deze starters leningen is bedoeld. Er is enorm veel vraag naar waardoor het bij veel gemeenten ook op is.

Er zal in de komende tijd weinig krediet uitgegeven worden door gemeenten, eerst wordt er gekeken wie het beste in aanmerking komt deze mensen eerder een extra krediet de lenen dan mensen welke genoeg hebben aan een normale hypotheek welke is afgesloten bij een kredietverstrekker.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.