Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Bouw krijgt moeilijk een lening

Bouw krijgt moeilijk een lening
Veel bouwbedrijven willen investeren, dit doen ze door middel van een lening welke ze aanschaffen bij een bank of kredietverstrekker. Mede doordat de crisis de bouwsector heeft getroffen is hier veel werkloosheid. Om deze werkloosheid tegen te gaan dienen er nieuwe projecten te worden aangeschaft waar werknemers bij nodig zijn. Om deze projecten te financieren is er geld nodig, dit kom vaak voor uit een lening. Doordat de bouwsector eenmaal niet stabiel is en er zijn veel bedrijven die failliet gaan, willen banken en instellingen moeilijk geld verstrekken aan bouwbedrijven.

Mede door deze tegenslagen zal het nog langer duren voordat de economische crisis het land heeft verlaten. De bouw is het hardst getroffen doordat veel projecten stil worden gelegd en in sommige gevallen zelfs geheel afgeblazen doordat er geen geld meer is. Investeringsmaatschappijen welke ook leningen uitgeven vinden een lening aan een aannemer te riskant waardoor er vaak voor wordt gekozen om dit niet te doen. De overheid probeert banken te stimuleren door fiscaal voordeel te geven en eigen fondsen te maken welke de bouw proberen te stimuleren.

Er zijn veel [link=/leningen.php/]soorten leningen[/link] welke tegenwoordig ook door de overheid worden uitgegeven omdat kredietverstrekkers het risico niet aandurven. Mede door garant te staan voor 50 procent van de lening is het risico vele malen lager om geld te lenen aan aannemers en bouwbedrijven. De overheid heeft deze regeling gemaakt om de werkloosheid in de bouw sector flink tegen te gaan, deze is momenteel een van de hoogste van Nederland doordat er simpelweg geen werk is.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.