Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Gemeente arnhem leent 1 miljoen uit

Gemeente arnhem leent 1 miljoen uit
Zeer hoogstwaarschijnlijk gaat de gemeente arnhem geld uitlenen aan Luxor Live, hier worden vaak pop evenementen georganiseerd. Het podium kost veel geld en Luxor heeft al eerder een lening afgesloten bij een bank om normaal te kunnen blijven bestaan. Om deze lening te kunnen financieren is er opnieuw geld nodig wat momenteel niet aanwezig is. De bestaande lening gaat om 700.000 euro, dit moet voor november afbetaald worden. De gemeente gaat de lening waarschijnlijk uitgeven om de bestaande lening af te lossen.

Aan de nieuwe lening zullen een paar voorwaarden zitten, zo gaat het bedrag van 1 miljoen euro voornamelijk naar de bestaande schuld. De overige 300.000 euro zal worden gebruikt om meer bezoekers te trekken zodat er minder financiering nodig is. De lening die door de gemeente uitgegeven wordt heeft een [link=/effectieve-rente.php/]rentepercentage[/link] van 0 procent. Dit is gedaan om de kosten voor Luxor zo laag mogelijk te houden, hoogstwaarschijnlijk wordt er ook meer subsidie aan het pop podium uitgegeven doordat er nu meer kosten zijn dan inkomsten. Ook moet er elke 3 maanden een rapport gemaakt worden wat informatie moet geven over de financiele status van Luxor live op dat moment, dit valt ook onder de lening.

In 2015 hoeft de lening pas terugbetaald te worden zodat er ruim tijd is om het bedrijf weer gezond te maken, de aflossing gebeurt niet in een keer waardoor de looptijd van de lening nog langer is dan 4 jaar. Ook wordt de subsidie per jaar vastgesteld zodat het podium meer ruimte heeft om te investeren.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.