Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Nieuw bureau voor financieel Amerika

Nieuw bureau voor financieel Amerika
In Amerika is er door president Obama een nieuwe financieel bureau ingeroepen wat particulieren moet helpen bij het afsluiten van leningen en hypotheken. In het verleden zijn er veel leningen uitgegeven aan mensen welke dat helemaal niet konden betalen. Hierdoor zijn zij financieel in de problemen gekomen terwijl dat had kunnen worden voorkomen. Hierdoor is dit bureau ingeschakeld om mensen op financieel gebied te ondersteunen. Naast leningen waren ook veel credit cards uitgegeven waar mensen onbeperkt toegang tot hadden, hierdoor liepen de schulden hoog op en werden zelfs sommige mensen financieel failliet verklaard. Om dit te voorkomen helpt het bureau particulieren te begeleiden en kredietverstrekkers na te trekken of deze zich wel aan de regels houden. Zo kan iemand zonder inkomen natuurlijk geen hoge lening afsluiten omdat deze nooit gefinancierd kan worden.

Wanneer er nieuwe leningen in vorm van geld worden uitgegeven zal dit gecontroleerd worden, er is enige tijd geleden een groot financieel probleem ontstaan in Amerika doordat mensen hun vaste lasten niet meer konden betalen. De lening voor hun huis kon niet meer gefinancierd worden en deze waren gedwongen hun huis te verkopen. De huizenmark stortte in waardoor de waarde van huizen nog verder zakte en er geen nieuwe leningen konden worden uitgegeven.

De leningen die riskant zijn zullen door dit bureau worden beoordeeld waarna er een positief of negatief advies zal worden uitgegeven. Ook credit cards maar vooral hypotheken en leningen zullen steng worden bekeken om nog een financieel landelijk drama te voorkomen.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.