Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Studeren in Nederland blijkt duur

Studeren in Nederland blijkt duur
Mede door de lening die binnenkort ingevoerd gaat worden voor studenten blijkt dat het studeren in Nederland flink wat geld kost. De kosten in Nederland zijn aanzienlijk hoger dan in het buitenland, echter staat Nederland wel in de top 5 als het gaat om kwaliteit in het onderwijs. De leningen die tegenwoordig worden uitgegeven door de ib groep om te studie te bekostigen zijn echter wel vele malen hoger dan in de rest van Europa. Dit komt doordat de kosten van het onderwijs veel hoger zijn. Tegenwoordig moeten studenten hun eigen opleiding betalen doordat zij hun studiebeurs moeten terugbetalen, dit is enige tijd geleden omzet naar een langdurige lening.

Een lening schrikt veel studenten af waardoor zij de stap minder snel maken om een opleiding te volgen aan een school in Nederland. Doordat de kosten per maand aanzienlijk hoger zullen liggen door de lening wordt er bij veel studenten getwijfeld om door te beginnen met studeren. Veel leerlingen kunnen de kosten nu al niet meer betalen terwijl zij een studiebeurs hebben, dit is in veel gevallen te weinig om je 100 procent op de studie te kunnen richten. Hierdoor hebben al veel studenten een [link=/leningen.php/]lening[/link] bovenop hun studiefinanciering.

Vergeleken met Europa heeft Nederland een van de betere scholen en studies echter zijn de kosten veel te hoog tegenover wrat er later verdiend kan gaan worden. Mensen zeggen dat studenten makkelijk de kosten kunnen terugbetalen wanneer zij een vaste baan hebben. In veel gevallen hebben deze geen topsalaris en zal er lang over de afbetaling gedaan worden.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.