Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Vervuilende industrie krijgt moeilijker een lening

Vervuilende industrie krijgt moeilijker een lening
Bedrijven welke minder milieubewust werken door veel schadelijke stoffen uit te stoten hebben meer moeite met het vinden van een lening. Dit komt mede doordat banken een doelstelling hebben waar milieuvervuiling vaak niet bij past, hierdoor wordt een lening minder snel verstrekt. De vervuiling kan grote gevolgen hebben voor de natuur, meerdere banken hebben deze maatregelen ook genomen om de industrie niet meer te stimuleren nog meer schadelijk stoffen uit te stoten. Een lening wordt uitgegeven wanneer er een plan is om veel milieubewuster te gaan werken. Op deze manier willen banken ook hun steentje bijdragen door geen [link=/leningen.php/]leningen[/link] te verstrekken aan bedrijven welke een groot gevaar zijn voor het ecosysteem.

Er is nog altijd veel industrie wat zeer vervuilend is, wanneer deze willen uitbreiden is er een lening nodig bij een bank. Deze wordt alleen goedgekeurd wanneer het bedrijf milieubewuster gaat werken en dus minder schadelijke stoffen uitstoot of het ecosysteem niet meer aantast. Banken over heel de wereld zijn het met deze maatregelen eens en hebben alle toegestemd geen krediet meer te verstrekken door middel van een lening aan vervuilende bedrijven. De leningen welke wel worden uitgegeven ondergaan een voorgaand onderzoek wat wordt uitbesteed aan een onafhankelijke instelling.

Onder andere mijnbouw is een grote vervuiler van het ecosysteem, in veel landen is het nog mogelijk om op legale wijze bergtopmijnbouw toe te passen terwijl dit grote gevolgen heeft. Veel banden tussen banken en bedrijven zijn door dit soort toevallen opgeheven, onder andere in Amerika en Europa speelt dit milieuprobleem erg.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.