Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Zuid Afrika leent geld voor staking

Zuid Afrika leent geld voor staking
Er is al langere tijd in Zuid Afrika een staking aan de gang, veel ambtenaren willen veel meer geld en diverse secundaire arbeidsomstandigheden. Momenteel is het al de derde week wat veel geld kost voor de overheid van Zuid Afrika. Om de kosten die gemaakt zijn door en voor diverse vakbonden te bekostigen dient er geld geleend te worden om de kosten te kunnen overzien. Naast het geld dat de bank leent voor deze kosten zijn er ook flinke eisen gesteld door ambtenaren welke ook bekostigd moeten gaan worden door een lening.

De ambtenaren in Zuid Afrika eisen via diverse vakbonden veel meer geld van de overheid, ze vinden dat ze te weinig betaald krijgen en de kosten voor huisvestigingsvergoeding veel te laag zijn. Hierdoor zijn zij zelf genoodzaakt om soms te lenen om hun dagelijkse kosten te kunnen blijven betalen. De eis die de vakbonden hebben opgesteld is een loonsverhoging van 8.6 procent en 1000 rand aan vergoeding voor huisvestiging. Als de overheid deze kosten wil gaan betalen door in te stemmen met de maatregelen zal dit op jaarbasis veel meer geld kosten dan in de begroting is opgenomen. Hierdoor is de staat bijna verplicht om geld te gaan [link=//]lenen[/link] van diverse banken om toch het personeel te kunnen blijven betalen.

De lening zal gebruikt worden om de kosten te overzien, het is nu de derde week dat de ambtenaren niet aan het werk zijn. Dit kost elke dag veel geld hierdoor heeft de overheid een tegenaanbod gedaan. De bonden zijn nog aan het overleggen over een akkoord.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.