Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Het loont om het spaarloon te sparen

Het loont om het spaarloon te sparen
Voor veel is het erg rendabel om met belastingvoordeel te sparen, er hoeft geen rente op betaald te worden wat op jaarbasis toch flink wat geld scheelt. De overheid heeft het spaarloon vrijgegeven om zo de economie te stimuleren doordat mensen meer geld gaan uitgeven. Veel mensen gingen geld lenen om dure aankopen te doen zoals een televisie of auto. Doordat de overheid het spaarloon vrijgeeft is er voor veel mensen een extra budget beschikbaar om aankopen te doen, dit zal de economie stimuleren en uit het dal van de crisis helpen. Het spaarloon kan ook op de spaarloonrekening blijven staan waardoor er nog belastingvrij gespaard kan worden.

Bij diverse banken en spaarderfondsen zijn speciale spaarrekeningen geopend waar mensen hun spaarloon kwijt kunnen. Dit kan gedaan worden doordat het rentepercentage daar aanzienlijk hoger is dan dat het voorheen was bij de spaarloonregeling. Doordat het geld direct toegankelijk is kunnen mensen er zelf voor kiezen waar het voor gebruikt gaat worden. Bij diverse banken hebben 6 op de 10 particulieren ervoor gekozen om het geld voor langer termijn vast te zetten op een spaarrekening. Het rentepercentage hiervan is vele malen hoger doordat het voor veel langer termijn wordt vastgezet.

Het [link=/sparen.php/]sparen[/link] van geld loont doordat er nog steeds gebruik gemaakt kan worden van het belastingvoordeel. Er dient geen inkomstenbelasting betaald te worden over het bedrag dat wordt verkregen vanuit het spaarloon, hierdoor is het voor veel particulieren erg aantrekkelijk om geld te gaan sparen wat later gebruikt kan gaan worden.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.