Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Meer interesse in obligaties voor bedrijven

Meer interesse in obligaties voor bedrijven
Meer beleggers hebben interesse in obligaties die bedrijven uitgeven. Mede doordat veel meer mensen het risico aan durven om te investeren zijn er veel mensen die deze leningen willen financieren. Dit komt mede doordat het rentepercentage op een obligatie of lening in het bedrijfsleven vele malen hoger ligt dan een staatslening. De leningen die nu worden binnengehaald door bedrijven hebben bijna een rentepercentage van ongeveer 5 procent, het rentepercentage op een staatsobligatie ligt op 2 procent. Dit is aanzienlijk minder waardoor veel mensen willen beleggen in deze obligaties uit het bedrijfsleven doordat deze leningen simpelweg meer geld opleveren op een langer termijn. Bedrijven vragen deze leningen aan doordat ze in een relatief kort termijn erg veel geld kunnen lenen van investeerders. Bedrijfsobligaties hebben recent 500 Miljoen euro opgehaald door het uitgeven van dit hoge rentepercentage. De obligaties oftewel leningen lopen over een relatief langer termijn.

De heeft door dit hoge rentepercentage minder obligaties uitgegeven, verwacht wordt dat dit percentage zal gaan stijgen doordat meer mensen zullen gaan investeren. Vooral het uitgeven van leningen in vorm van obligaties is een goede investering. Consumenten hebben langere tijd veel geld opzij gezet voor een eventueel financieel risico. Mensen hebben meer vertrouwen gekregen in de economie en besluiten hun [link=/sparen.php/]spaargeld[/link] uit te geven aan investeringen. Deze leningen hebben een zeer aantrekkelijk rentepercentage waardoor het een goede investering is die op langer termijn veel geld kan opleveren. Veel investeringsmaatschappijen merken dat consumenten hun geld massaal gaan uitgeven doordat het risico voor hun op financieel gebied is uitgebleven.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.