Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Meer leningen voor energievriendelijk verbouwen

Meer leningen voor energievriendelijk verbouwen
Steeds meer gemeenten in Nederland stellen geld beschikbaar voor leningen die gebruikt gaan worden voor energiebesparing aan een huis. Particulieren en bedrijven kunnen hier aanstelling op maken om met hun vestiging te uitstoot van schadelijke stoffen te beperken. De lening zal gebruikt worden om bijvoorbeeld een HR ketel te monteren welke veel minder energie verbruikt om het huis te verwarmen. Het bedrag voor het aantal leningen dat gemeenten uitgeven verschillen enorm, grotere gemeenten hebben meer geld te besteden waardoor er ook meer leningen uitgegeven kunnen worden. Door deze maatregel wordt er in Nederland een grote stap gezet om veel huizen milieubewuster te maken.

De leningen die worden uitgegeven gaan gepaard aan een aantrekkelijk rentepercentage, dit staat onder de 3 procent wat vergeleken met andere leningen een verschil is. De [link=/leningen.php/]leningen[/link] hebben een gemiddelde looptijd van ongeveer 15 jaar, dit kan ook per lening maar ook per gemeente verschillen. In veel gevallen zijn de leningen snel op doordat er maar een bepaald budget beschikbaar is, hier geldt van ook wie zich het eerste meldt deze maakt dan ook de meeste kans. De overheid probeert gemeenten zo veel mogelijk te stimuleren om deze leningen uit te geven voor een milieubewuster Nederland.

Wanneer men de lening gebruikt voor bijvoorbeeld betere isolatie dan kan er per jaar een flink bedrag aan stookkosten bespaard worden. Dubbel glas is daarbij een groot voordeel, de kosten hiervan zijn relatief niet duur en hier kan een lening voor gebruikt worden van een gemeente. Vaak is het bedrag binnen een paar jaar al terugverdient.

Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.