Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen met je telefoon

Geld lenen met je telefoon

Iedereen heeft tegenwoordig wel een mobiele telefoon. Al dan niet de nieuwste smartphones die er te krijgen zijn. Ook is er weer iets nieuws op geldleen gebied. Met één smsje heb je binnen 10 minuten geld op je rekening staan. Dit noemen ze ook wel flitskrediet of flitslening. Hoe makkelijk is dit?

Kleine kredieten
Er zit wel een limiet aan het bedrag wat je kunt lenen. Dit bedrag is 500 euro. Hoe doe je dit nou? Je stuurt een smsje met je gegevens naar het bedrijf waar je je geld wilt lenen en je geld staat binnen no-time op je rekening.

500 euro is niet veel. Dit zogeheten minikrediet is beschikbaar als je akkoord gaat met zo’n leninkje. Alleen bij deze lening hoef je niet dagen te wachten maar kun je meteen binnen het uur gebruiken. Zo kun je op een slimme manier toch veel geld lenen. Er zijn meerdere aanbieders die dit soort leningen verstrekken. Als je bij een aantal bedrijven geld leent, heb je zo 5000 euro tot je beschikking. Uiteindelijk geldt wel: wie geld leent, betaalt dit altijd terug. Met eventuele extra kosten zoals rente en administratiekosten.

Waarom wel en waarom niet?
Zoals bij alles, zitten er bij flitslenen ook nadelen aan. Snel lenen betekent ook weer snel terugbetalen. Hier zitten nog wel wat verschillen in maar niet veel. Zo is de langste tijd wat je mag lenen 3 maanden, maar er zitten ook bedrijven tussen die het geld binnen een bepaald aantal dagen terug wil hebben.

Geld lenen via zo’n smsje doe je als je nét even tekort komt. Bijvoorbeeld voor een vergeten rekening, je salaris die te laat komt, of die ene boete die je vergeten bent. Maar misschien ook wel voor de leukere dingen zoals: een weekendje weg, je gaat op stap en je zit krap bij kas. Dan is een klein beetje geld lenen bij zo’n bedrijf wel een uitkomst.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.