Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Lening voor Portugal

Lening voor Portugal

Portugal, de Europese Unie en het IMF zijn afgelopen week overeengekomen over de noodhulp dat Portugal gaat krijgen op financieel vlak.

Het gaat niet goed op financieel gebied in Portugal, en zal daarom veel geld moeten lenen om er weer bovenop te komen. Het land kan 78 miljard euro lenen, voor drie jaar. Ze lenen 52 miljard euro van de Europese Unie en 26 miljard euro van het IMF. Over het rentepercentage moeten ze nog tot een akkoord komen.

De voorwaarden die voor Portugal gesteld zijn, zijn volgens de inwoners van Portugal iets soepeler dan de voorwaarden die Ierland en Griekenland gekregen hebben. Iets waar Portugal aan moet werken is de arbeidsmarkt. Ook het overheidstekort, wat verleden jaar minstens 9% van het bruto binnenlands product, moet aan het einde van 2013 worden teruggebracht naar 3%.

Door de belastingsverhogingen en de bezuinigingen zal de economie in Portugal zo’n 2 procent krimpen.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.