Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

P2p krediet

P2p krediet

De nieuwe hype van tegenwoordig is dat particulieren geld lenen aan andere particulieren. Wilde je geld lenen? Dan ging je naar de bank toe. Maar soms werd de lening niet geaccepteerd door de bank. Vooral voor personen die een laag inkomen hebben, mensen die werkloos zijn, mensen met een tijdelijk contract en ouderen krijgen vaak moeilijk een lening.

Deze groep mensen zijn heus wel in staat om het geleende geld terug te betalen. Als de banken deze doelgroep alsnog geen lening wil verstrekken zullen zij het anders moeten oplossen. Het is niet altijd nodig om bij een bank geld te lenen.

Je kunt natuurlijk ook lenen bij je ouders, vrienden of andere familieleden. Als je dit al eerder gedaan hebt, weet je dat dit ook niet zonder risico’s gaat. Het is fijn als je bij vrienden terecht kunt met financiële problemen maar het is beter als je professioneel te werk gaat. Dan komt het p2p krediet goed van pas: lenen van particulier aan particulier.

De particulieren die een lening verstrekken, ofwel: kredietbemiddelaars, gaan deze tijd heel anders te werk. Er is een internetplatform, te vergelijken met ebay. Hierop kunnen mensen met een vraag naar een lening contact zoeken met iemand die graag een lening wil verstrekken. Op deze manier gaat het te werk. Dingen zoals een BKR blijven buiten het zicht.

De volledige garantie om geld te kunnen lenen is er natuurlijk niet. Als is er wel een kans voor de mensen die graag willen lenen. Als je je serieus presenteert, opereert met een gezond verstand en natuurlijk de lening kunt terug betalen, heb je een grote kans.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.