Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Rentevast krediet bij Kruidvat

Rentevast krediet bij Kruidvat

Vanaf afgelopen vrijdag 1 juli kunnen consumenten bij de Kruidvat terecht voor een nieuwe lening in het assortiment van de drogisterijketen. Het betreft een doorlopend krediet, waarvan de eerste 12 maanden een rentevaste periode betreffen.

Stijgende rente

Volgens Kruidvat lopen consumenten bij concurrerende instanties die ook geld lenen vaak aan tegen een rente die na enige tijd wordt verhoogd. Zo wordt het doorlopende krediet dus steeds duurder. Bij de nieuwe kredietvorm die Kruidvat nu introduceert ben je zeker van de rente voor tenminste een jaar.

Offerte

Wie van de rentevaste lening wil profiteren kan tussen de 2.500 en 50.000 euro lenen, de rente die wordt betaald hoeft alleen te worden voldaan over het bedrag van het krediet dat inderdaad wordt benut. Echter moet de lening uiterlijk 31 juli 2011 worden afgesloten, via de website van Kruidvat kan een aanvraag voor een offerte worden ingevuld.

Santander

Het nieuwe product wordt - net als de andere geldproducten die door Kruidvat worden aangeboden - ondergebracht bij de Spaanse bank Santander Consumer Finance.

Kritiek

Er is in het verleden al heelwat kritiek geuit op leningen die worden verkocht in een drogisterij. Er werden zelfs kamervragen over gesteld omdat er twijfels waren over het volgen van de juiste richtlijnen. De Autoriteit Financiele Markten (AFM) liet echter al snel weten dat er geen problemen zouden zijn zo lang Kruidvat en santander zich aan de in Nederland geldende regels zouden houden.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.