Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

iPhone app voor bijhouden uitgeleend geld

iPhone app voor bijhouden uitgeleend geld

Twee Nederlanders hebben een nieuwe iPhone app gelanceerd waarmee je eenvoudig kunt bijhouden aan wie je geld hebt geleend. Zo vergeet je nooit meer wie je nog geld schuldig is en zijn misverstanden en ruzies erover hopelijk verleden tijd.

Mensen die regelmatig geld lenen aan vrienden of familie zullen het probleem wel herkennen. Wie heb je ook alweer geld geleend en hoeveel was het ook alweer? Soms ontstaat er zelfs onenigheid over het geleende bedrag en of het wel of niet is terugbetaald. Dat is zonde natuurlijk, want de relatie is op die manier snel verpest.

Om dat soort vervelende misverstanden te voorkomen is er nu een nieuwe applicatie voor de iPhone. Het hulpmiddel, genaamd PayMeBack, houdt voor je bij welke mensen jou nog geld schuldig zijn. Dit kun je zelf eenvoudig invoeren aan de hand van je contactenlijst. Wanneer iemand zijn of haar schuld heeft ingelost vink je die persoon af en verdwijnt hij of zij uit de lijst met schuldenaren.

De toepassing is ontwikkeld door twee Nederlanders, Rick Waalders en Sjoerd Perfors en kost 79 eurocent om aan te schaffen.

Deze app zou een uitkomst kunnen zijn voor studenten die ook dronken hun iPhone nog goed weten te bedienen. Onlangs namen we namelijk nog kennis van de creatieve manieren waarop studenten besparen. Ze lenen dan bijvoorbeeld geld van hun vrienden wanneer ze dronken zijn, in de hoop dat die het vergeten en ze het nooit terug hoeven te betalen.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.