Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen voor zelfstandige lastig bij de ABN Amro

Geld lenen voor zelfstandige lastig bij de ABN Amro

Geld lenen door een zelfstandige zonder personeel is een lastige zaak bij de ABN Amro. En zeker als het gaat om het verstrekken van een hypotheek is deze bank niet al te happig om de ZZP-er op welke wijze dan ook tegemoet te komen. De staatsbank staat niet te springen om de komst van de ZZP-ers voor de aanvraag van een hypotheek. Maar gelukkig zijn er bij een aantal andere banken nog wel mogelijkheden weggelegd voor geld lenen door deze groeiende categorie werkende mensen.

Geld lenen door een zelfstandige zonder personeel voor het kopen van een huis, lijkt nog de meeste kans van slagen te hebben bij de ING en de Rabobank. Dat is in elk geval gebleken uit een onderzoek dat door Z24 is gehouden. Banken zijn al strenger geworden bij het afsluiten van een hypotheek, maar voor de categorie ZZP-ers lijken er steeds minder mogelijkheden te komen.

De spoeling van banken, die wel hypotheken afsluiten met ZZP-ers wordt steeds dunner. Banken stellen strenge eisen op het gebied van geld lenen en willen minimaal dan ook drie jaarrekeningen zien van een zelfstandige zonder personeel.

Tijdens het onderzoek is er aan de zelfstandigen gevraagd hun ervaringen met banken mee te delen. Het blijkt dat minder dan de helft van het aantal ondervraagden echt tevreden was over de hypotheek. Mocht het toekomstige rentevoorstel van de bank tegenvallen, dan overweegt 27 procent om te kiezen voor het oversluiten van een hypotheek. Maar met de huidige strenge eisen wordt die mogelijkheid als niet succesvol beschouwd.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.