Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geen geld lenen meer via CashBob

Geen geld lenen meer via CashBob

Geld lenen via CashBob was altijd mogelijk in de vorm van een minilening of minikrediet, maar sinds kort kan er geen flitskrediet meer worden aangevraagd. De website van CashBob is nog wel in de lucht, maar wie online een aanvraag wil doen krijgt de melding dat het niet meer mogelijk is om een minilening te verkrijgen. Dit bedrijf was een van de grote spelers in Nederland op het gebied van het verstrekken van minikredieten, maar heeft de activiteiten nu gestopt.

Op de website staat tevens de melding op de homepage weergegeven dat het helaas niet meer mogelijk is om een minilening te verkrijgen, zodat er geen krediet meer kan worden aangevraagd op basis van een persoonlijke garantie of door middel van een garantie middels het bedrijf Credit Garant. De exacte reden waarom geld lenen in de vorm van een minikrediet niet meer mogelijk is, wordt overigens niet op de website vermeld. Wellicht dat de strengere regels waaraan kredietverstrekkers moeten voldoen daar debet aan zijn.

Op dit moment zijn er nog wel andere bedrijven actief waar geld lenen door middel van het afsluiten van een flitskrediet tot de mogelijkheden behoort. De leningen worden in beginsel kosteloos verstrekt als er bijvoorbeeld sprake is van een persoonlijke garantstelling. Komt de garantstelling tot stand door het via een bedrijf te laten lopen, dan worden daarvoor kosten in rekening gebracht. Het is altijd verstandig om het geld lenen van kleine bedragen het geld binnen de termijn weer af te lossen, want anders kunnen de kosten hoog oplopen.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.