Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Zelf schulden regelen na geld lenen via internet

Zelf schulden regelen na geld lenen via internet

Er komen steeds meer huishoudens in Nederland in de financiële problemen als gevolg van geld lenen en het oplopen van betalingsachterstanden op het gebied van vaste lasten. Het zijn tegenwoordig niet alleen maar meer mensen met een laag inkomen die met schuldenproblematiek kampen. Ook huiseigenaren en hoger opgeleiden krijgen meer en meer te maken met financiële problemen. Wie in een vroeg stadium het probleem onderkent kan ernstige problemen voorkomen.

Via internet worden er tegenwoordig diverse mogelijkheden geboden om inzicht en overzicht te krijgen in de schuldenproblematiek. De drempel om professionele hulp in te schakelen ligt vaak hoog. Wie niet bij een ander aan wil kloppen, maar wel wat aan de schuldensituatie wil doen, kan tegenwoordig gebruikmaken van de website Zelfjeschuldenregelen.nl. Deze website is een initiatief van de brancheorganisatie voor schuldhulpverlening en het Nibud. Elke dag maken er honderden mensen gebruik van deze website.

Het doel van de website is vooral om inzicht te krijgen in de financiële situatie. Wie inzicht en overzicht krijgt van de inkomsten en uitgaven kan op basis daarvan maatregelen nemen. Er wordt onder meer gevraagd welke schulden er zijn en wat een realistisch bedrag aan aflossing zou zijn. Ook wordt er advies gegeven over het benaderen van schuldeisers, zodat er op vrijwillige basis een oplossing gevonden kan worden in de vorm van een betalingsregeling.

Gebruikers van de website kunnen op basis van alle informatie zelf doelen stellen en weer licht zien aan het einde van de tunnel. Overigens kunnen mensen via de website van het Nibud een overzichtelijke administratie tot stand brengen door van de tabbladenset gebruik te maken.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.