Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen op vakantie met eigen creditcard

Geld lenen op vakantie met eigen creditcard

Een deel van de vakantiegangers die naar het buitenland op vakantie gaan lenen geld met hun eigen creditcard. Er wordt onder meer met de creditcard afgerekend in hotels, restaurants en in exclusievere winkels. Geld lenen via de eigen creditcard wordt over het algemeen als duur beschouwd, maar als er verstandig mee om wordt gegaan, dan kan dat al veel geld schelen. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd verstandig om met de creditcard contant geld te pinnen bij een geldautomaat. Dat kan namelijk prijzig zijn en nog duurder worden als het ook nog eens een andere munteenheid betreft.

De kosten van geld lenen op vakantie met een eigen creditcard kunnen ook op een andere manier worden beperkt. Bijvoorbeeld door er voor te kiezen dat de schuld op de creditcard elke maand wordt afgelost, zodat er geen sprake is van een hoge rente die over een langere periode in rekening wordt gebracht. Het is dan ook verstandig om bij te houden hoeveel geld er in de vakantie wordt uitgegeven, wat onder meer kan door de mobiele app van het creditcardbedrijf te installeren op de smartphone of tablet of door de website te bezoeken.

Naast dat er aan een creditcard variabele kosten zijn verbonden zoals de rente over het verschuldigde bedrag, is er ook sprake van vaste kosten. Wie van plan is om een creditcard aan te schaffen voor de vakantie doet er verstandig aan om een aantal creditcardmaatschappijen met elkaar te vergelijken om op die manier de kosten van geld lenen op vakantie met de eigen creditcard te beperken.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.