Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Patricia Paay is te oud om geld te lenen bij ABN Amro

Patricia Paay is te oud om geld te lenen bij ABN Amro

Patricia Paay kan geen geld lenen voor een hypotheek bij de ABN Amro omdat zij daarvoor te oud wordt gevonden. Dat bracht Paay naar buiten tijdens het televisieprogramma Life 4 You. Patricia Paay heeft een leeftijd van boven de 60 jaar en heeft een huis in Lijnden gekocht, maar nu de hypotheek niet rond kan komen, kan er zich uiteraard een financieel probleem voordoen.

Patricia Paay wilde voor de aankoop van de woning in Lijnden een bedrag van drie ton lenen en beschikt zelf over een bedrag van 100.000 euro waarmee een deel van de aankoop gefinancieerd zou kunnen worden. De ABN Amro heeft haar om haar leeftijd geweigerd een hypotheek te verstrekken en dat noopte haar er toe om tijdens de uitzending an Life 4 You aan andere banken een oproep te doen om wel geld te lenen voor de aankoop van de villa met zwembad in Lijnden.

De diva was voorheen woonachtig in Amsterdam in een huurappartement, maar dat wordt volgens de televisiester te duur. Ook Patricia Paay moet in deze tijden bezuinigen en denkt voordeliger uit te zijn met de aankoop van de woning in Lijnden. De woning in het plaatsje in Noord-Holland kan omschreven worden als een villa met een woonoppervlak van ongeveer tweehonderd vierkante meter. In de villa bevindt zich een binnenzwembad van vijfenzestig vierkante meter.

Wellicht dat Patricia Paay bij een van de andere banken geld kan lenen in de vorm van een hypotheek, waar er minder streng naar de leeftijd wordt gekeken.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.