Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen door rood staan bij de tandarts

Geld lenen door rood staan bij de tandarts

Geld lenen is vanaf nu mogelijk bij de tandarts door een constructie, waarbij rood staan tot de mogelijkheden behoort. Ixorg biedt consumenten de gelegenheid om via hen een tandartsverzekering af te sluiten, waarbij de tandartsen de rekening tot een bedrag van maximaal 240 euro kunnen voorschieten. Het doel van deze tandartsverzekering is dat deelnemers elke maand een bedrag apart zetten, waarmee een toekomstige tandartsrekening kan worden betaald.

Indien een verzekerde een hogere tandartsrekening krijgt gepresenteerd dan het opgebouwde spaartegoed, dan wordt er een rekening gezonden, maar wordt ook de mogelijkheid geboden om bij de tandarts geld te lenen door rood te staan. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden aan deze manier van geld lenen, want de verzekerde mag niet meer rood staan dan het maximale jaarbedrag dat gespaard kan worden en daarbij is een maximum vastgesteld van 240 euro. Er wordt voor deze vorm van geld lenen overigens geen rente in rekening gebracht.

Er wordt door de verzekerde elke maand een bedrag gespaard en daarnaast moet er 4,85 euro betaald worden voor de calamiteitenverzekering en voor de service van Ixorg. Zo biedt de calamiteitenverzekering onder meer dekking voor schade aan het gebit als gevolg van een ongeluk tot een bedrag van 10.000 euro. Per maand moet de verzekerde minimaal een bedrag van 2 euro sparen en de minimale kosten komen per maand dan ook uit op 6,85 euro. Het spaartegoed blijft eigendom van de verzekerde, zodat er gespaard kan worden om toekomstige kostbare ingrepen te betalen.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.