Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen voor het oversluiten van kredieten

Geld lenen voor het oversluiten van kredieten

Er zijn talloze consumenten in Nederland die meerdere kredieten hebben lopen. Zo kan er een persoonlijke lening zijn afgesloten, maar ook sprake zijn van een doorlopend krediet bij een andere bank. Rood staan op de bankrekening, het aanschaffen van producten op afbetaling en het kopen met een creditcard kunnen daar zelfs ook nog onderdeel van zijn. In de situatie waarin meerdere schulden naast elkaar oplopen, kan het soms verstandig zijn om geld te lenen voor het oversluiten van de lopende kredieten.

Geld lenen voor het oversluiten van kredieten kan voordelig zijn, want meerdere kleine leningen kennen vaak een hogere rente dan één grote lening. Daar kan dus winst mee worden behaald. De rente bij het kopen op afbetaling via een postorderbedrijf is vaak gigantisch hoog in vergelijking met het afsluiten van een persoonlijke lening en ook bij rood staan op de eigen bankrekening wordt vaak een fors bedrag rente in rekening gebracht.

Het is heel eenvoudig om na te gaan of het voordelig is om de bestaande kredieten over te sluiten. Het bedrag van de openstaande kredieten kan bij elkaar op worden geteld en dat is het bedrag van de nieuwe lening. Door vervolgens op zoek te gaan naar een goedkope lening kunnen de bestaande kredieten worden afgelost. Bij het zoeken naar een goedkoop krediet is het wel aan te bevelen om meerdere kredietverstrekkers en banken in een vergelijking mee te nemen. Online kan heel simpel berekend worden wat de maandlasten worden en wat het krediet uiteindelijk gaat kosten. Vraag verschillende offertes aan om concreet inzicht te verkrijgen en bepaal dan waar geld geleend gaat worden om de kredieten over te sluiten.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.