Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Aanvragen voor geld lenen voldoen niet altijd aan eisen

Aanvragen voor geld lenen voldoen niet altijd aan eisen

Het is geen nieuws dat banken minder snel geld lenen aan ondernemers, maar het blijkt dat bedrijven zelf daar debet aan zijn. De ING Bank heeft bij monde van de manager marketing laten weten dat meer dan de helft van de aanvragen voor een lening niet aan de daarvoor gestelde eisen voldoen.

Er komen veel aanvragen voor krediet binnen die niet inhoudelijk kunnen worden beoordeeld doordat er benodigde stukken ontbreken. Er zijn ook personen die online een aanvraag voor een lening indienen, maar waarbij het onmogelijk voor de bank lijkt om daarna contact op te nemen met de betreffende persoon.

In de maand december van 2013 zijn er in verhouding minder kredieten afgesloten ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Dat blijkt uit de cijfers van de Europese Centrale Bank die betrekking hebben op de eurozone. Er zijn in de genoemde periode drie procent minder kredieten afgesloten en dat blijkt dus voor een deel aan de bedrijven te liggen die een aanvraag voor een krediet indienen.

Wie als ondernemer een krediet wil aanvragen bij een bank doet er dan ook goed aan om zich ervan te vergewissen dat alle benodigde stukken worden bijgevoegd. Alleen op die manier kan de bank namelijk een oordeel vellen over het al dan niet verstrekken van een lening aan het bedrijf. Dat geldt eveneens voor ondernemers die willen starten en daarvoor een krediet nodig hebben. Het is belangrijk om met een overtuigend ondernemingsplan te komen om het gewenste krediet van een bank te verkrijgen.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.