Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen straks mogelijk bij Nationale Nederlanden

Geld lenen straks mogelijk bij Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een verzekeraar en heeft besloten om het aanbod van financiële producten te gaan uitbreiden met bankproducten. Dat betekent onder meer dat het straks mogelijk wordt om geld te lenen bij de Nationale Nederlanden. Naast verzekeringen is het productaanbod in het verleden al uitgebreid met spaarproducten, hypotheken en beleggingsproducten en daar worden nu bankproducten aan toegevoegd.

Het wordt met de toevoeging van bankproducten mogelijk geld te lenen in de vorm van een doorlopend krediet. In het najaar van 2014 moet het voor tussenpersonen mogelijk worden gemaakt om het financiële product eveneens aan te bieden. Er wordt eerst gestart met het aanbieden van een doorlopend krediet, maar in de toekomst worden de mogelijkheden om geld te lenen ruimer. Het is namelijk ook de bedoeling om in de toekomst persoonlijke leningen aan te gaan bieden. Het doel is om langzaamaan uit te groeien tot een financiële dienstverlener met een brede oriëntatie op het gebied van bankproducten en verzekeringsproducten.

Nationale Nederlanden is overigens niet de eerste verzekeraar die zich op de markt van het verstrekken van kredieten gaat richten. Zo heeft de ABN Amro eerder al laten weten concrete gesprekken te voeren met een pensioenfonds met als doel om een nieuwe vorm van het verlenen van kredieten te ontwikkelen. De ontwikkeling is vooral gebaseerd op het verstrekken van kredieten aan het MKB. Pensioenfondsen en verzekeraars krijgen de gelegenheid om in samenwerking met ABN Amro leningen te verstrekken aan bedrijven. De bank deelt dan mee in de opbrengsten maar loopt ook een zeker risico.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.