Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen voor hoekwoning meest populair

Geld lenen voor hoekwoning meest populair

Er is in de maand april sprake geweest van een sterke stijging van het aantal verkochte woningen en daarmee lijkt de woningmarkt weer wat verder van het slot gekomen te zijn. Geld lenen voor een hoekwoning is het meest populair, want van bij dit type huizen is er sprake van een stijging van 76,1 procent in vergelijking met vorig jaar. Bij het Kadaster werden er april 10.780 woningen als verkocht geregistreerd. Dat heeft een stijging opgeleverd van 64,5 procent van het aantal huizen dat in 2013 in dezelfde maand van eigenaar is gewisseld. Het totaal aantal verkochte woningen in april is ten opzichte van een maand eerder met 7,5 procent gestegen.

De woningmarkt zit weer in de lift en dan zijn vooral de hoekwoningen populair. Overigens is de verkoop van het aantal woningen van het type twee onder één kap ook gestegen met 42,5 procent, maar blijkt de verkoop van dit type wel het minst zijn toegenomen.

In alle provincies van Nederland zijn in vergelijking met een jaar eerder meer huizen verkocht. De meest populaire provincie is Utrecht, want daar is er sprake van een stijging van 96,7 procent. De provincie Zeeland is qua woningverkoop de minst populaire provincie van het land. Daar bleef het percentage van de stijging van het aantal verkochte woningen steken op 22,1 procent. Overigens bevindt de rente op het geld lenen voor een woning momenteel nog op een laag niveau. De lage hypotheekrente is overigens mede te danken aan de economische crisis in de wereld.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.