Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen met laagste rente ooit

Geld lenen met laagste rente ooit

Geld lenen is nog nooit zo goedkoop geweest als dat het op dit moment is. Zeker op het gebied van hypotheken is het nu interessant om na te gaan of het zinvol is om de hypotheek over te sluiten. Er zijn meerdere banken die echt stuntprijzen aanbieden voor geld lenen voor de lange termijn. Argenta heeft bijvoorbeeld het rentetarief voor een hypotheek met NHG en een looptijd van 10 jaar al naar een niveau verlaagd van 2,75 procent.

De rentes zijn r laag op dit moment en wie daarvan wil profiteren, kan onderzoeken of het oversluiten van de hypotheek zinvol is. Mocht de rente nog verder gaan dalen, dan is waar weinig echte winst meer te behalen, want het zal hooguit tientallen euro’s opleveren. Afwachten op een nog lagere rente voor het geld lenen, heeft dan ook weinig zin.

Het kan voor woningeigenaren met een aflossingsvrije hypotheek interessant zijn om na te gaan of het voordeliger is om de hypotheek over te sluiten. Er kan dan namelijk van een lage rente geprofiteerd worden en het geld dat daarmee wordt bespaard, kan eventueel gebruikt worden om de hypotheekschuld verder naar beneden te brengen. Overigens is het niet voor iedereen weggelegd om de hypotheek over te sluiten, want er moet wel rekening gehouden worden met een boete die wordt opgelegd in verband met het vervroegd aflossen van de hypotheek. Het is vooral zinvol als de kosten van het oversluiten van de hypotheek binnen een termijn van vijf jaar terugverdiend kunnen worden.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.