Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Vergelijk de rente bij geld lenen

Vergelijk de rente bij geld lenen

De rentetarieven zijn aan verandering onderhevig en bij geld lenen is het belangrijk om te kijken naar waar de laagste rente geboden wordt. Doordat er rente wordt berekend, kost het geld lenen altijd geld, maar er kan wel op de kosten worden bespaard door verstandig te werk te gaan. Dat kan namelijk door de rente voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet bij diverse kredietverstrekkers te vergelijken.

De kredietverstrekkers hanteren namelijk niet allemaal dezelfde rente. In dat opzicht hoeft er niet te veel te worden betaald als er een lening wordt afgesloten. Een manier om de rente bij meerdere kredietverstrekkers te vergelijken, is door een persoonlijke offerte aan te vragen. Dat kan online gedaan worden en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Wel wordt op die manier een duidelijk beeld verkregen van waar de lening het goedkoopst kan worden afgesloten.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening kan de berekening worden gemaakt op basis van het gewenste geldbedrag en de looptijd. Er zijn bijvoorbeeld looptijden van 24 of 36 maanden, maar bij het lenen van een hoger bedrag kan de looptijd ook op 60 maanden worden vastgesteld.

Bij het doorlopend krediet is er vaak sprake van een variabele rente en bij deze vorm van geld lenen, kan uiteraard ook op andere voorwaarden gelet. Bijvoorbeeld op het maximale bedrag dat via een doorlopend krediet kan worden geleend en op andere voorwaarden, zoals de wijze van het opnemen van geld en het weer aflossen van een bepaald bedrag. Door met de rente en met andere voorwaarden rekening te houden, is men niet alleen het voordeligste, maar ook het beste uit met geld lenen.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.