Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Kans op een jaar geld lenen cadeau

Kans op een jaar geld lenen cadeau

Er zijn veel bedrijven die acties en promoties organiseren om klanten aan te trekken en dat gebeurt ook bij kredietverstrekkers. Zo heeft Nationale Nederlanden op dit moment een actie lopen waarbij kans kan worden gemaakt op een jaar geld lenen cadeau. De actie heeft betrekking op het doorlopend krediet van Nationale Nederlanden die met een scherpe rente vanaf 4,7 procent kan worden afgesloten.

Iedereen die voor 1 oktober een doorlopend krediet afsluit bij deze kredietverstrekker maakt kans op een jaar geld lenen cadeau. Het schenken van een jaar geld lenen bestaat uit de uitbetaling van de waarde van twaalf maandbedragen die twee onderdelen kennen. Het vastgestelde maandbedrag bestaat namelijk uit aflossing en rente. Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan de actie. Zo loopt de actie tot en met 30 september 2014 en bedraagt het maximale bedrag dat belastingvrij geschonken wordt 7.500 euro.

Er is sprake van een automatische deelname als er gedurende de actieperiode een lening wordt afgesloten bij Nationale Nederlanden. De actie is ook van toepassing als er sprake is van het oversluiten van een lening bij een andere kredietverstrekker naar een lening van Nationale Nederlanden. Er maken meer mensen kans op een jaar geld lenen cadeau, want deze prijs wordt namelijk aan vijf verschillende winnaars toebedeeld. Een onafhankelijke notaris zal uit alle deelnemers vijf winnaars selecteren. De actievoorwaarden van Nationale Nederlanden voor een jaar geld lenen cadeau staan op de website van deze kredietverstrekker vermeld. Er kan dan ook gelijk een offerte voor geld lenen worden aangevraagd.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.