Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen bij eigen bank of andere kredietverstrekker

Geld lenen bij eigen bank of andere kredietverstrekker

Consumenten die geld willen lenen, kijken vaak eerst naar de opties die de eigen bank te bieden heeft. Dat is vaak ook wel zo gemakkelijk en zeker als men al jarenlang de bankzaken bij dezelfde bank regelt. Geld lenen bij de eigen bank kan bovendien op meerdere manieren, want vaak is het toegestaan om rood te staan op de eigen bankrekening. Dat kan in tijden waarin het einde van de maand nog niet in zicht is, maar het geld wel op is, soms uitkomst bieden. Roodstand kent echter een hoge rente en is geen voordelige oplossing.

Bij geld lenen voor de aankoop van goederen kan het voordeliger zijn om een lening af te sluiten. Uiteraard kan ieder eerst bij de eigen bank te rade gaan om te kijken of er voordelig een krediet kan worden afgesloten. Het is echter ook verstandig om niet direct het aanbod voor een lening te accepteren, maar het aanbod als uitgangspunt te nemen om bij andere kredietverstrekkers een vergelijking te maken.

Banken en andere kredietverstrekkers bieden verschillende mogelijkheden om geld te lenen, zoals in de vorm van een doorlopend krediet of persoonlijke lening. De voorwaarden en rente kunnen variëren en dat maakt het voor de consumenten interessant om bij het geld lenen een vergelijking tussen verschillende aanbiedingen te maken. Consumenten kunnen heel simpel online offertes aanvragen bij diverse kredietverstrekkers om tot een optimale vergelijking te kunnen komen en op een voordelige manier een lening af te sluiten. Iedereen kan bij de eigen bank beginnen met het aanvragen van een offerte om daarna verder te kijken.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.