Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Hypotheek via internet realtime afsluiten

Hypotheek via internet realtime afsluiten

Er is een nieuwe online hypotheekverstrekker beschikbaar gekomen die is opgericht door Bouwe Kuik met als doel om de wachttijd voor het afsluiten van een hypotheek zoveel mogelijk te beperken. Het is wellicht zelfs in de toekomst mogelijk dat een hypotheek realtime via internet kan worden afgesloten.

Via de website BijBouwe is het mogelijk om op de website van de aanbieder van een hypotheek na te gaan hoeveel er kan worden geleend en welke rente daarvoor in rekening wordt gebracht. Dat is een proces van slechts tien minuten. Indien aan de voorwaarden voldaan wordt, dan kan de huizenkoper die een hypotheek af wil sluiten al binnen dagen bij de notaris aanschuiven om een handtekening te zetten en de koop van een woning met het afsluiten van een hypotheek rond te maken.

De wijze waarop een hypotheek wordt afgesloten, is stil blijven staan en is ondanks alle technologische ontwikkelingen niet mee veranderd met de tijd. Het is overigens voordelig om van de service van de nieuwe online hypotheekverstrekker gebruik te maken. Zonder advies zijn de gebruikers van de website het meest voordelig uit, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van de diensten van een onafhankelijk adviseur. Indien er sprake is van consumenten die in het verleden met een complexe hypotheek te maken hebben gehad, geldt dat het verplicht is om een advies te verkrijgen. In de Verenigde Staten bestaat deze wijze van een hypotheek afsluiten al langer, zoals bij Rocket Mortgage. Het is overigens niet de bedoeling dat er flitshypotheken worden verstrekt, maar dat er een bewuste keuze wordt gemaakt.

 


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.