Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Hypotheek zelf regelen bespaart geld

Hypotheek zelf regelen bespaart geld

Bij het kopen van een huis is er in de meeste situaties sprake van het afsluiten van een hypotheek. Consumenten maken daarbij vaak gebruik van een adviseur die de verschillende mogelijkheden in kaart brengt en een gedegen advies uitbrengt. Voor het inschakelen van een adviseur die informatie verstrekt over de hypotheken geldt dat er kosten mee gepaard gaan. De kosten kunnen zelfs wel oplopen tot duizenden euro’s. Consumenten die de moeite nemen zich te verdiepen in de mogelijkheden kunnen heel goed zelf hun hypotheek regelen en dat kan natuurlijk veel geld besparen.

Zonder financieel advies kan er namelijk ook prima een hypotheek worden afgesloten, maar het is wel belangrijk dat er de tijd voor wordt genomen. Het is voor velen een grote financiële beslissing die in het leven genomen wordt. Als de financiële kennis ontbreekt en er wens is om zelf op onderzoek uit te gaan, dan ligt het natuurlijk voor de hand om een financieel adviseur in te schakelen. Wie wel de kennis heeft en bereid is om zich verder te verdiepen in het aanbod van hypotheken, zoals de annuïteitenhypotheek, kan op de kosten van het inschakelen van een adviseur besparen. Er zijn meerdere opties om bijvoorbeeld online de mogelijkheden te bekijken en te vergelijken, waarna een offerte kan worden aangevraagd.  Er zijn diverse online tussenpersonen beschikbaar die uitsluitend kosten in rekening brengen voor het afsluiten van de hypotheek en geen advieskosten in rekening brengen. Daarnaast zijn er meerdere banken bij wie de consument rechtstreeks een hypotheek kan afsluiten.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.