Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Advies en bemiddeling bij geld lenen

Advies en bemiddeling bij geld lenen

Bij geld lenen voor de aanschaf van een consumptief product, zoals voor een auto wordt minder vaak gebruik gemaakt van de mogelijkheid advies te ontvangen. Er gaan simpelweg minder consumenten naar een adviseur of bemiddelaar om in gesprek te gaan over de mogelijkheden van geld lenen als het niet om gigantische bedragen gaat. Doorgaans zijn de consumenten goed in staat om zelf een vergelijking te maken. Er zijn veel aanbieders van leningen en kredieten en het opvragen van meerdere offertes is op zich al een goede stap in de richting van het afsluiten van een krediet.

Als het gaat om geld lenen voor de aanschaf van een woning zijn er meer consumenten die graag van advies en bemiddeling gebruikmaken. Dat is op zich ook logische, want een hypotheek wordt aangegaan voor tientallen jaren en dan is het handig om daarover van advies voorzien te worden. Er wordt dan ook aangeraden aan consumenten die weinig kaas hebben gegeten van financiële producten om een gedegen advies in te winnen.

Financieel adviseurs kunnen inzicht bieden in de verschillende mogelijkheden. Het is echter altijd aan te raden om zelf ook enige voorbereiding te treffen en een actieve houding aan te nemen. Iedereen die voldoende kennis heeft over financiële producten hoeft natuurlijk niet noodzakelijk naar een adviseur. Er kan dan zelf een financieel product gekozen worden, zoals voor het afsluiten van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Aan het verkrijgen van financieel advies zijn bovendien kosten verbonden en die kunnen per adviseur weer variëren in hoogte.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.