Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen bij eigen gemeente voor zonnepanelen

Geld lenen bij eigen gemeente voor zonnepanelen

Geld lenen kan bij een  bank, maar er zijn soms ook andere opties beschikbaar. Bijvoorbeeld als het gaat om het doen van een duurzame en milieuvriendelijke investering in het eigen huis. Er zijn meerdere gemeentes verspreid over het land die deze keuze  stimuleren en de inwoners met financiële hulp tegemoet willen komen. Dat is bijvoorbeeld het geval in de gemeente Emmen. In deze gemeente krijgen de huishoudens de mogelijkheid om in 2018 een lening bij de gemeente af te sluiten om daarmee een duurzame investering te doen in de aanschaf van zonnepanelen en zonneboilers.

Het afgelopen jaar hebben meer dan driehonderd huishoudens een aanvraag van een lening voor zonnepanelen en een zonneboiler ingediend bij de gemeente. Het budget hiervoor raakte halverwege de maand november echter op. Voor dit jaar is er weer een nieuw budget beschikbaar gekomen, zodat de inwoners weer een nieuwe aanvraag kunnen indienen. Er wordt nog een extra bedrag beschikbaar gesteld om ook de aanvragen die er nog liggen en uiteraard nog komen af te handelen. In de gemeente Emmen krijgen uitsluitend particulieren de mogelijkheid om geld te lenen voor de aanschaf van zonnepanelen. De lening is dus niet bedoeld voor bedrijven. Overigens maakt de hoogte van het inkomen of het vermogen dat de particulier heeft niet uit voor het verkrijgen van een lening voor de duurzame en milieuvriendelijke investering.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.