Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Nieuwe hypotheekbank voor starters

Nieuwe hypotheekbank voor starters

De Rabobank heeft een nieuwe hypotheekbank opgericht die speciaal bestemd is om starters op de woningmarkt geld te laten lenen. Vista Hypotheken  is de naam van de nieuwe hypotheekbank die vooral hypotheken gaat verstrekken met een lange looptijd. Starters kiezen doorgaans voor een lange looptijd als het gaat om geld lenen voor een woning, zodat dit de eerste doelgroep is. Bovendien geldt voor kopers die de eerste keer een huis kopen dat in grote steden ook vooral de keuze gemaakt wordt voor een rentevaste periode met een lang karakter. De nieuwe hypotheekbank voorziet zowel in lineaire hypotheken als in annuïteitenhypotheken. Een maand geleden werd voor het eerst al bekend dat er een nieuw hypotheeklabel van de Rabobank aan zat te komen.

Er is overigens sprake van een samenwerking met Robeco in het kader van de financiering. Rabobank kiest er heel bewust voor om geld van derden in te zetten, waarbij er rekening gehouden wordt met de kapitaaleisen voor banken die elke keer weer strenger lijken te worden. Dat heeft als voordeel voor de starters op de woningmarkt dat de hypotheken onder gunstige voorwaarden afgesloten kunnen worden. Starters die gebruik willen maken van de diensten van de nieuwe hypotheekbank kunnen een hypotheek via een onafhankelijke tussenpersoon afsluiten. Dit is bovendien het enige kanaal waarlangs een hypotheek van de nieuwe hypotheekbank verkregen kan worden. Voor de starters op de woningmarkt is er met de lancering van het nieuwe label van de Rabobank in elk geval weer een optie bijgekomen om onder gunstige voorwaarden geld te lenen.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.