Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Nieuwe vormen van geld lenen voor MKB

Nieuwe vormen van geld lenen voor MKB

ABN Amro en ING starten elk een nieuw project op met betrekking tot de introductie van een platform voor geld lenen voor het MKB. Op deze manier worden er extra mogelijkheden gecreëerd om geld te lenen dan in plaats van alleen het loket van de bank. ING en ABN Amro geven elk op hun eigen manier invulling aan de realisatie van een nieuw platform. ING richt de pijlen op het aanbieden van een soort van marktplaats met de naam Funding Options. De andere bank lanceert het platform Opportunity Network. Dat is een platform dat geschikt is voor ceo’s die werkzaam zijn bij grotere bedrijven in het MKB. De nieuwe vormen van geld lenen staan het aanvragen van een krediet bij een bank overigens niet in de weg.

Op het moment dat een bedrijf een goed plan heeft, kan er ook altijd een aanvraag voor een lening bij het bankloket worden ingediend. Het is echter zo dat het sneller geregeld kan worden door nieuwe concepten te introduceren. Het is de bedoeling dat het in de praktijk sneller gaat werken doordat er op een efficiënte wijze een krediet kan worden verstrekt. Bovendien kan er het voordeel zijn dat het goedkoper is om op een andere manier dan bij het bankloket een financiering aan te vragen. Het gaat om een vorm van netwerken dat bedrijven in het MKB op een simpeler en snellere manier krediet kunnen krijgen. Met deze extra optie krijgen wellicht meer bedrijven de gelegenheid om geld te lenen.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.